Altijd goed, altijd betaalbaar

Retourbeleid Reklame2000.nl

Dit retourbeleid is alleen van toepassing op producten die zijn gekocht bij Reklame2000. Omdat wij custom made producten leveren, mag er alleen retour worden gestuurd als het product niet naar verwachting is geleverd, denk aan gebrekkige of niet-conforme producten.

Gebrekkige of niet-conforme producten:

Wij raden je aan elk product na ontvangst zorgvuldig te controleren.
Indien een product op het moment van levering niet overeenstemt met hetgeen jij hebt besteld, heb je een wettelijk recht het product te retourneren. We raden je nadrukkelijk aan om contact met onze klantenservice op te nemen, zodra je een probleem ontdekt.

Indien je een gebrekkig of niet-conform product aan ons retour stuurt, zal het product in ons magazijn worden gecontroleerd. Indien gebrek wordt ontdekt, of het product niet overeenstemt met hetgeen jij hebt besteld, vindt in overeenstemming met het toepasselijk recht volledige restitutie plaats. Producten die verkeerd zijn gebruikt of waaraan wijzigingen hebben plaatsgevonden kunnen mogelijk niet worden geretourneerd.

Indien je in aanmerking komt voor restitutie, geschiedt een dergelijke restitutie binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product door ons (of, indien van toepassing, de datum waarop jij ons bewijs hebt voorgelegd van het transport van het product aan ons).

Indien je de bepalingen van dit retourbeleid niet nakomt, behouden wij ons recht voor retourzendingen te weigeren of onze vergoedingen en kosten aan jou in rekening te brengen.

Stel een vraag

Wilt u stickers bestellen en heeft u hierover een vraag? Stel hem dan gerust! Wij helpen u graag.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom ikwilmakelaarsborden.nl?

  • Sinds 1980 actief in de makelaarsborden branche
  • Geen standaard, elke variant is mogelijk
  • zowel Full color als PMS/Pantone kleuren mogelijk
  • Enorme know-how
  • Hoge kwaliteit producten
  • Uitstekende klantenservice