Altijd goed, altijd betaalbaar

Over ons

Het bedrijf

Ikwilmakelaarsborden.nl is een onderdeel van Reklame2000. U koopt bij de producent, waardoor wij in staat zijn om de prijzen laag te houden en de levertijden kort.
Reklame2000 is een grafische zeefdrukkerij en printinrichting, opgericht in 1980. Ontstaan vanuit een garagebox, zijn wij gegroeid tot een moderne zeefdrukkerij in een nieuw bedrijfspand dat met een professioneel machinepark en een flexibel, specialistisch team aan al uw wensen kan voldoen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Door onze inmiddels jarenlange ervaring hebben wij een enorme know-how opgebouwd. Met ons professionele machinepark én onze 30 jaar ervaring kunnen wij makelaarsborden produceren voor elke toepassing en in elke maat. Daarom zijn wij nu ook op het gebied van digitaal printen in staat om grootformaat prints te produceren met een perfecte kwaliteit. Inmiddels hebben wij onze 2e generatie UV-vlakbedprinter in gebruik, met verbluffende eigenschappen, resultaten en een oneindig aantal toepassingen!

Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, perfecte inkten en up-to-date machines, zodat uw producten stuk voor stuk uitmuntende kwaliteit waarborgen!

Laat ons u overtuigen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Veel tevreden klanten gingen u voor.

Info: 053-4283789

Waarom ikwilmakelaarsborden.nl?

  • Sinds 1980 actief in de makelaarsborden branche
  • Enorme know-how
  • Hoge kwaliteit producten
  • Uitstekende klantenservice

Goede service, fijn geholpen

Sabina

Goede service, fijn geholpen

Alle reviews