Altijd goed, altijd betaalbaar

Over ons

Het bedrijf

Ikwilmakelaarsborden.nl is een onderdeel van Reklame2000, zeefdrukkerij en printinrichting. Sinds 1980 is Reklame2000 actief binnen de grafimedia en behoort het nu tot de top 10 van Nederland! Omdat je rechtstreeks koopt bij de producent, zijn de prijzen zeer scherp en de kwaliteit zeer hoog. De levertijden zijn ook zeer kort. Kortom: Uw drukwerkleverancier op maat!

Naast de enorme ervaring gecombineerd met een professionele machinepark is alles mogelijk op het gebied van makelaarsborden. De productie is mogelijk voor alle toepassingen en in ieder formaat. Op het gebied van digitaal printen en zeefdruk is Reklame2000 in staat om grootformaat prints te produceren met een perfecte kwaliteit.

Custom made

Onze kracht ligt naast de standaard reclame- en makelaarsborden ook in custom-made stickers. Waarbij wij in afmetingen en uitvoering haast onbegrensde mogelijkheden hebben. Zeefdruk borden kunnen wij in alle pms-, ralkleuren of aan de hand van een kleurvoorbeeld leveren. Digitaal geprinte- en offset gedrukte borden worden altijd als full colour bord geleverd. Digitale borden zijn leverbaar binnen enkele dagen, zeefdrukborden binnen maximaal 10 werkdagen, maar ook hierin zijn we flexibel.

Speciale vormen, materialen en belijmingen

Uw toepassing bepaald wat voor soort materiaal of belijming we gaan inzetten. De mogelijkheden in folies en belijmingen zijn nagenoeg onbegrensd. Materiaalsoorten voor de borden zijn; polypropyleen kanaalplaat, dibond of geschuimd pvc (forex). Belijmingen: zuignappen of zelfklevend. Bij twijfel neem contact met ons op en wij helpen u zoeken naar de oplossing.

 

Laat ons u overtuigen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Veel tevreden klanten gingen u voor.

Info: 053-4283789

Waarom ikwilmakelaarsborden.nl?

  • Sinds 1980 actief in de makelaarsborden branche
  • Geen standaard, elke variant is mogelijk
  • zowel Full color als PMS/Pantone kleuren mogelijk
  • Enorme know-how
  • Hoge kwaliteit producten
  • Uitstekende klantenservice

Een betrouwbaar bedrijf, met snelle levering en vr...

V-Max Racing Management B.V.

Een betrouwbaar bedrijf, met snelle levering en vriendelijk personeel

Alle reviews